"Swing Time" Jazz orkestra HRT-a i Simona Marlowa na Bundeku

Četvrtak, 11. srpnja 2013. u 21.00


Ljetna pozornica Bundek

Jazz orkestar HRT-a
Saša Nestorović, dirigent


Simon Marlow, vokal

Gošće: Jana Fabijanić, Marija Rubčić

Jazz orkestar HRT-a pod vodstvom Saše Nestorovića ovog ljeta udružuje se sa Simonom Marlowom u projektu Swing Time. Na turneji koja obuhvaća Zagreb, Rovinj, Zadar i Bol, oživljavaju zlatno doba swinga i jazza kroz vrhunske aranžmane za big band.

Oživili su ga, i to glamurozno, i na početku turneje - na Ljetnoj pozornici jezera Bundek u Zagrebu. U maniri istinskog poznavatelja i promicatelja mjuzikla i swing ere, Simon Marlow, pjevač i zabavljač školovan u rodnom Oxfordu i u Londonu s iskustvom nastupanja u mjuziklima West Enda i produkcijama širom Njemačke, predstavio je Swing Time - novije i starije, domaće i svjetske, hitove i evergreene. Beyond the Sea, Crazy Little Thing Called Love, Come Fly With Me, Prolazi sve, Još samo večeras, The Lady Is a Tramp, Fly Me To the Moon, Strangers In the Night, New York, New York... redali su se hitovi u najboljoj maniri swinga i mjuzikla.

Energičan i scenski dotjeran nastup Simona Marlowa upotpunile su i gošće, pjevačice Jana Fabijanić i Marija Rubčić, iskazavši se među ostalim, u točki Big Spender iz mjuzikla Sweet Charity.

Vruću atmosferu na ljetnoj pozornici na Bundeku dodatno su zagrijali članovi Jazz orkestra HRT-a svojim točkama Take the 'A' Train i Mambo Caliente oduševivši rasplesanu publiku!