Swing Time raplesao publiku i u Zadru

Srijeda, 17. srpnja u 21.30


Poljana Šime Budinića, Zadar

Jazz orkestar HRT-a


Saša Nestorović, dirigent


Simon Marlow, vokal

Nakon nastupa na ljetnoj pozornici na Bundeku i na Gradskom trgu u Rovinju, Jazz orkestar HRT-a pod ravnanjem Saše Nestorovića i uz sve prepoznatljiviji vokal Simona Marlowa, u sklopu svoje ljetne turneje stigli su i u Zadar.

Rado viđeni među Zadranima, ovaj su im put predstavili Swing Time - novije i starije, domaće i svjetske evergreene i hitove u aranžmanima u maniri zlatnog doba swinga. Bit će tu Take the 'A' Train, Beyond the Sea, Crazy Little Thing Called Love, Come Fly With Me, Prolazi sve, Još samo večeras, Strangers In the Night, New York, New York...

Program je osmišljen zahvaljujući suradnji s britanskim pjevačem i zabavljačem, majstorom mjuzikla Simonom Marlowom. Rođen u Oxfordu gdje je studirao povijest umjetnosti, u Londonu je studirao i izvedbene umjetnosti i glumu, a iskustvo stjecao u mjuziklima West Enda. Preselivši se u Hamburg, nastupao je i u njemačkim produkcijama mjuzikala i predstava. Uz to, dijelio je koncertne podije s nizom europskih orkestara i vokalnih umjetnika. Svoje istinsko poznavanje žanra, scenskog nastupa, osjećaja za suradnju s orkestrom u najboljoj maniri zlatnog doba swinga i jazza i ovaj put je iskazao uz članove Jazz orkestra HRT-a i Sašu Nestorovića!