"Stavi pravu stvar": Marko Tolja i Jazz orkestar HRT-a rasplesali Laubu

Subota, 28. listopada 2017. u 20 sati
Lauba

Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a
Andreas Marinello, dirigent


Nakon niza sjajnih koncerata ovog ljeta Marko Tolja i Jazz orkestar HRT-a osvojili su u subotu 28. listopada  i zagrebačku publiku. U jedinstvenom prostoru zagrebačke Laube Marko Tolja i 17 vrhunskih glazbenika Jazz orkestra HRT-a predstavili su zajednički novi album Stavi pravu stvar, rasplesali mnogobrojnu publiku i napravili odličan koncert.

Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu koji donosi swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojoj Marko pliva kao riba u vodi. Blago onom tko te ima, Ja volim samo sebe, Budi moja voda, Teške boje  – samo su neke od pjesama koje u novim aranžmanima zvuče kao da su objavljene pedesetih godina prošlog stoljeća.

Bogat retro program Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Andreasa Marinella zaokružila je i pjesmarica stranih evergreena. Izvanredan Markov vokal u kombinaciji s bezvremenskim pjesmama jamac su odličnog provoda u Laubi - kući za ljude i umjetnost.

Za završetak najboljeg retro partyja u gradu pobrinuo se DJ Robert Mareković, zadužen za after uz najveće evergreene i rockabilly hitove.