TAMBURAŠKI ORKESTAR HRT-a

Srijeda, 1. siječnja 2020. u 18.30
Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

Valceri, polke i druge špelancije: novogodišnji koncert Tamburaškog orkestra HRT-a

Tamburaški orkestar HRT-a
Siniša Leopold, dirigent

Lidija Horvat Dunjko
Miljenko Đuran
Goran Karan
Pero Galić
Meštrović & Expresto

     Matej Meštrović, klavir
     Kristina Bjelopavlović, klavir
     Borna Šercar, udaraljke
Hojsak & Novosel
     Tihomir Hojsak, kontrabas
     Filip Novosel, brač
Scifidelity Orchestra
Paula Jeričević i Mario Ožbolt, plesni par
Ljiljana Vinković i Duško Ćurlić, voditelji programa

Sedamnaestim novogodišnjim koncertom, Tamburaški orkestar HRT-a tradicionalno će pozdraviti novu, 2020. godinu, i to u Hrvatskome narodnom kazalištu u Varaždinu. Prigodan program domaćih i svjetskih skladatelja u originalnim aranžmanima za tambure, uz mnoge atraktivne vokalne i instrumentalne soliste, obećavaju još jedan sjajan doživljaj!

Svi posjetitelji Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu moći će uživati u djelima Siniše Leopolda, Johanna Straussa, Dubravka Palanovića, Ive Robića, Gorana Karana, Marijana Makara, Dragutina Hruze, Emmericha Kálmána... ali i Louisa Armstronga, Mateja Meštrovića kao i tradicijskim pjesmama u obradama za tamburaški orkestar... Poznati valceri, polke, arije, dueti u već viđenim i ponekim novim suradnjama.

Koncert organiziran u suradnji s Hrvatski narodnim kazalištem u Varaždinu i Koncertnim uredom Varaždin moći će se pratiti u izravnom radijskom i televizijskom prijenosu na HRT-u, a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni ili na internetskoj stranici HNK Varaždin.