15:45 / 26.11.2018.

Autor: HRT

Ana Soklich u Jazz ciklusu

-

-

Foto: - / -

U srijedu, 5. prosinca, Jazz orkestar HRT-a ugostit će mladu slovensku glazbenicu Annu Soklich koja svojim izričajem spaja soul, klasični jazz, pop i rock. Program predvodi Miron Hauser.

Srijeda, 5. prosinca 2018. u 20 sati
Dvorana Gorgona, MSU

Jazz Gala

Jazz orkestar HRT-a
Anna Soklich, vokal
Miron Hauser, dirigent

„Ona privlači svojom izvedbom, ona je jednostavno taj Glas: natopljen emocijama, bluesom i jazzom u rasponu od blage pljuske do udarca koji ruši”, rekao je Tim Arrington, vođa slavnog Harlem Gospel Choira prigodom suradnje s mladom slovenskom glazbenicom Annom Soklich. Od ranog djetinjstva usmjerena umjetnosti, prve je glazbene korake ostvarila u operi i jazzu da bi zatim pronašla vlastiti autorski jezik. Širokih interesa, Anna njeguje eklektičan stil kojim spaja soul, klasični jazz, pop i rock, nadilazeći standardne žanrovske okvire. Nastupa uz simfonijske orkestre, big bandove i manje sastave, a Jazz orkestru HRT-a, pod vodstvom Mirona Hausera, donosi originalnost i moćan glas kojim najrazličitije utjecaje spaja u cjelinu.

Ulaznice po cijeni od 50 kn osigurajte na ulaznice.hr ili dva sata prije početka koncerta na blagajni MSU.

Izravni prijenos na Trećem programu Hrvatskoga radija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!