16:16 / 29.03.2018.

Autor: HRT

Antonio Geček: 20 godina s Jazz orkestrom HRT-a

-

-

Foto: - / -

U srijedu 4. travnja, Antonio Geček proslavit će 20 godina djelovanja s Jazz orkestrom HRT-a, programom koji je sam osmislio za sebe i kojim će predstaviti svaki aspekt svoje muzikalnosti. Vatromet je zagarantiran!

Srijeda, 4. travnja 2018. u 20 sati
Dvorana Gorgona, Muzej suvremene umjetnosti

Antonio Geček: 20 godina s Jazz orkestrom HRT-a

Jazz orkestar HRT-a
Andreas Marinello, dirigent

Kada je 1990-ih Antonio Geček (Lepoglava, 1979.) učinio prve korake kao profesionalni glazbenik, hrvatska se glazbena scena uvelike promijenila. Izniman trubač svoj jedinstveni zvuk podario je stotinama snimki zavidnoga stilskog raspona: od jazza do popa, od rocka do funka i etno glazbe. Mogli bismo nabrajati brojne nagrade i priznanja koje je stekao tijekom godina, no  dovoljno je reći da je uvijek prvi trubački odabir naših producenata ili skladatelja. Uz to, tijekom posljednjih nekoliko godina, često gostuje u uglednim europskim orkestrima. U 2018.  čast nam je proslaviti njegovih prvih dvadeset godina s Jazz orkestrom HRT-a, programom koji je sam osmislio za sebe i kojim će predstaviti svaki aspekt svoje muzikalnosti. Vatromet je zagarantiran!

Ulaznice po cijeni od 50 kn osigurajte na ulaznice.hr ili dva sata prije početka koncerta na blagajni MSU.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!