Križu

01.09.2023.

Zadnja izmjena 00:53

Autor: HRT

Daniel Reuss

Daniel Reuss

Foto: Marco Borggreve / promo

Utorak, 28. svibnja 2024. u 20 sati

Lauba

KRIŽU


Zbor HRT-a

Dječji zbor HRT-a

članovi Simfonijskog orkestra HRT-a

Daniel Reuss, dirigent


Igor Stravinski: Misa

Igor Stravinski: Hvalospjev (Spuštajući se, golubica lomi zrak)

Alfred Schnittke: Tri duhovna hvalospjeva

Alfred Schnittke: Psalmi pokajanja (izbor)

Igor Kuljerić: Križu, daj nam ti milosti


Dječji zbor HRT-a

Dječji zbor HRT-a

Foto: Renato Branđolica / HRT

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 8€ (60,28 kn) putem sustava ulaznice.hr, te dva sata prije početka koncerta u Laubi. Umirovljenicima, učenicima, studentima i skupnim posjetima (više od 15 ulaznica) odobrava se popust od 40 %, a osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, popust od 50 %. Popust se ostvaruje isključivo kupnjom ulaznice u Laubi. Plaćanje je gotovinsko.

Pretplata za cikluse Sfumato / Kanconijer prodaje se do 12. listopada na blagajni i preko mrežne stranice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.


Pretplata za ciklus Sfumato Zbora HRT-a (osam koncerata) i ciklus Kanconijer Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a (četiri koncerta) prodaje se kao jedinstveni paket od 12 koncerata po cijeni od 50 € (376.73 kn). Za dosadašnje pretplatnike, umirovljenike, studente, učenike i skupnu kupnju 15 i više pretplatničkih paketa odobravamo popust od 40%, a za osobe s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobravamo popust od 50%.


Mogućnost plaćanja kreditnim karticama u četiri rate na iznose veće od 120 € (904.14 kn).


Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Trg Stjepana Radića 4, Zagreb

01 6121 166

www.lisinski.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!