22:49 / 22.09.2021.

Autor: HRT

Majstori simfonizma

Simfonijski orkestar HRT-a i Enrico Dindo

Simfonijski orkestar HRT-a i Enrico Dindo

Foto: Dinko Bažulić / HRT

Četvrtak, 10. veljače 2022. u 19.30

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog 


Majstori simfonizma


Enrico Dindo, dirigent

Alessio Allegrini, rog


Ludwig van Beethoven: Egmont, uvertira, op. 84

Richard Strauss: 2. koncert za rog i orkestar u Es-duru

Antonín Dvořák: 9. simfonija u e-molu, Iz novog svijeta, op. 95


Prodaja ulaznica za koncerte iz Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer u dvorani Lisinski

S obzirom na to da zbog epidemije bolesti Covid-19 nema jamstva da će se koncerti u sezoni 2021./2022. Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer uspjeti održati kako su planirani, ni u ovoj sezoni neće se prodavati pretplatničke ulaznice za te cikluse. Za koncerte iz Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer moći će se nabaviti isključivo pojedinačne ulaznice i to po cijeni od 40 i 60 kuna preko mrežnih stranica lisinski.hr i ulaznice.hr ili na blagajni dvorane Lisinski, tjedan dana uoči pojedinog koncerta.


Umirovljenicima, učenicima, studentima i skupnim posjetima (više od 15 ulaznica) odobravat će se popust od 40 %, a osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, popust od 50 %. Pretplatnici Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer iz sezone 2019./2020., prema evidenciji pretplatnika, moći će ostvariti 25 % popusta. Za koncerte iz ciklusa Kanconijer pretplatnici ciklusa Sfumato i ciklusa Kanconijer iz sezone 2019./2020., prema evidenciji pretplatnika, moći će ostvariti 25 % popusta.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!