12:03 / 25.03.2021.

Autor: RJ Glazba/HRT

Produljuje se rok povrata sredstava za neodržane koncerte u sezoni 2019./2020. pretplatnicima Majstorskog ciklusa/ciklusa Kanconijer

Zbor i simfonijski orkestar HRT-a

Zbor i simfonijski orkestar HRT-a

Foto: Domagoj Kunić / HRT

Poštovani pretplatnici Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer,
ovim putem Vas želimo obavijestiti da produljujemo rok povrata sredstava za neodržane koncerte u sezoni 2019./2020. jer velikoj većini vas nismo uspjeli ponuditi mogućnost besplatnog ulaza na pojedine koncerte u ovoj sezoni kao nadoknadu za neodržane koncerte u prošloj sezoni. 

Nadoknadu na taj način nismo bili u mogućnosti ostvariti što zbog ograničenja broja posjetitelja na pojedinim koncertima što zbog činjenice da smo neke planirane koncerte bili prisiljeni otkazati. Svjesni smo i da je daljnji razvoj epidemiološke situacije nepredvidiv te da nije izvjesno hoćemo li uspjeti održati planirane koncerte niti hoćemo li biti u mogućnosti održati ih u nazočnosti publike.

Isplata povrata sredstava, koja je razmjerna iznosu koji otpada na šest od petnaest održanih koncerta kupljene pretplatničke ulaznice Majstorski ciklus/ciklus Kanconijer za sezonu 2019./2020., vršit će se na blagajni dvorane Lisinski, u radno vrijeme blagajne (od ponedjeljka do petka od 11 do 18 sati) od 29. ožujka do 10. lipnja 2021., uz predočenje prošlogodišnje pretplatničke ulaznice i osobne iskaznice ili nekog drugog dokumenta za identifikaciju.

Do što skorijeg ponovnog susreta, srdačno Vas pozdravljamo i zahvaljujemo na Vašem razumijevanju i povjerenju.

S poštovanjem,
Glazba HRT-a


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!