15:58 / 01.03.2018.

Autor: HRT

Tradicionalni koncert u Kravarskom u čast braniteljima

-

-

Foto: - / -

U petak, 2. ožujka, Tamburaški orkestar HRT-a pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda, u župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Kravarskom, održao je svoj tradicionalni koncert u čast hrvatskim braniteljima.
Petak, 2. ožujka 2018. u 18 sati
Župna crkva, Kravarsko

Tamburaški orkestar HRT-a i gosti
Siniša Leopold, dirigent

Tamburaški orkestar HRT-a
 pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda i ove je godine, u župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Kravarskom, održao svoj tradicionalni koncert u čast hrvatskim braniteljima. Tradicija je počela 1992. godine dok je bjesnio rat, a članovi Tamburaškog orkestra bili su među snagama Prve topničke bojne. Od tada, svake godine Tamburaški orkestar, uz drage goste, nastupa u Kravarskom u čast  hrvatskim braniteljima. Na programu su klasične  i suvremene, svjetske i hrvatske melodije.

Koncert su organizirali Općina Kravarsko, Zdrug hrvatske obrane Nikola Šubić Zrinski, pripadnici 153. brigade Hrvatske vojske, Velika Gorica i HRT.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!