12:28 / 31.05.2017.

Autor: HRT

Tradicionalni nastup na festivalu "Pjesme Podravine i Podravlja"

-

-

Foto: - / -

U četvrtak i subotu, 8. i 10. lipnja, Tamburaški orkestar HRT-a i maestro Siniša Leopold nastupili su na Festivalu "Pjesme Podravine i Podravlja" u Pitomači koji je ove godine obilježio 25 godina postojanja.
Četvrtak, 8. lipnja u 20:45
Subota, 10. lipnja u 20:45
Pitomača

Tamburaški orkestar HRT-a
Siniša Leopold, dirigent

Svoju svestranost u baratanju raznolikim repertoarom, Tamburaši HRT-a i maestro Siniša Leopold i ove su godine iskazali na tradicionalnom festivalu Pjesme Podravine i podravlja u Pitomači, manifestaciji koja je ove godine navršila 25 godina postojanja, a koja je izrasla iz emisije Tamburaško sijelo Hrvatskoga radija.

Prvim festivalskim nastupom odali su počast Dragi Britviću, a kao gosti i solisti nastupili su i Matija Dedić, Zoran Mišolongin, Klapa Larus, Podravski mužikaši Svirci moji, Ksenija Erker, Đani Maršan, Renata Sabljak, Đuka Čaić, Danijela Pintarić, Boris Ćiro Gašparac, Barbara Othman, Tomislav Brajša, Vlatka Kopić Tena, Stjepan Lach i Kristina Domović.

Drugi nastup, 10. lipnja, bila je Večer novih skladbi, na kojoj je također nastupio niz glazbenika i solista.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!