Jacques Houdek & Tamburaški orkestar HRT-a

14:22 / 16.04.2021.

Autor: HRT

Jacques Houdek

Jacques Houdek

Foto: Renato Branđolica / HRT

Nedjelja, 25. travnja 2021. u 18 sati

Studio Anton Marti, HRT (snimanje)


Jacques Houdek i Tamburaški orkestar HRT-a

Siniša Leopold, dirigent

Gosti: Roko Blažević, Antun Stašić


Tamburaški orkestar HRT-a i maestro Siniša Leopold udružuju se s jednim od najvećih vokalnih autoriteta naše glazbene scene – Jacquesom Houdekom - na novome koncertu iz ciklusa U ozračju tambure. Koncert će se upriličiti kao radijsko i televizijsko snimanje, bez publike, u skladu s poštivanjem epidemioloških mjera, uz naknadno emitiranje.


Program je osmišljen u prvome redu kao odavanje počasti velikanima, interpretima i autorima, koji su zadužili našu glazbenu scenu, a koji nažalost više nisu s nama, kao što su Miljenko Prohaska, Ivo Robić, Arsen Dedić, Vice Vukov, Vinko Coce, Dino Dvornik, Oliver Dragojević, Rajko Dujmić, Tomislav Ivčić, Krunoslav Kićo Slabinac, Ivica Šerfezi. Na svevremenske pjesme koje su oni proslavili sada će svojim moćnim vokalom podsjetiti Jacques Houdek, u svježim aranžmanima za Tamburaški orkestar HRT-a. Dakako, bit će mjesta i za Jacquesove hitove, a i za posebne goste: Roka Blaževića te Antuna Stašića.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!