Gomilica za 5

01.09.2023.

Zadnja izmjena 23:46

Autor: HRT

Ivan Hut

Ivan Hut

Foto: Miho Skvrce / promo

Utorak, 28. studenoga 2023. u 20 sati

Lauba

GOMILICA ZA 5


Zbor HRT-a

Ivan Hut, dirigent


César Cui: Magnificat, op. 93

Milij Balakirjev: Nek ti se duša raduje, himna

Nikolaj Rimski-Korsakov: Kerubinska pjesma

Georgij Sviridov: Puškinov vijenac (izbor)

                            Himne i molitve (izbor)

Pavel Česnokov: Deset zborskih skladbi, op. 27 (izbor)


Zbor HRT-a

Zbor HRT-a

Foto: Jasenko Rasol / HRT

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 8€ (60,28 kn) putem sustava ulaznice.hr, te dva sata prije početka koncerta u Laubi. Umirovljenicima, učenicima, studentima i skupnim posjetima (više od 15 ulaznica) odobrava se popust od 40 %, a osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, popust od 50 %. Popust se ostvaruje isključivo kupnjom ulaznice u Laubi. Plaćanje je gotovinsko.

Pretplata za cikluse Sfumato / Kanconijer prodaju se do 12. listopada na blagajni i preko mrežne stranice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.


Pretplata za ciklus Sfumato Zbora HRT-a (osam koncerata) i ciklus Kanconijer Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a (četiri koncerta) prodaje se kao jedinstveni paket od 12 koncerata po cijeni od 50 € (376.73 kn). Za dosadašnje pretplatnike, umirovljenike, studente, učenike i skupnu kupnju 15 i više pretplatničkih paketa odobravamo popust od 40%, a za osobe s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobravamo popust od 50%.


Mogućnost plaćanja kreditnim karticama u četiri rate na iznose veće od 120 € (904.14 kn).


Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Trg Stjepana Radića 4, Zagreb

01 6121 166

www.lisinski.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!