14:29 / 22.07.2021.

Autor: HRT

Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a: POP&ROCK SWING

Marko Tolja

Marko Tolja

Foto: Dinko Bažulić / HRT

Srijeda, 1. rujna 2021. u 21 sat

južni travnjak zgrade HRT-a


POP&ROCK SWING


Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a

Gošća: Mia Dimšić

Miron Hauser, dirigent

Strastveni zaljubljenik u swing glazbu, s prepoznatljivim autorskim repertoarom i sjajnim vokalom – Marko Tolja – ponovno se udružuje s Jazz orkestrom HRT-a kako bi nas podsjetio na skladnu i uspješnu suradnju koja traje već godinama.


Niz zajedničkih hvaljenih koncerata prije četiri je godine okrunjen albumom Stavi pravu stvar na kojemu su se našle swing obrade domaćih pop i rock hitova koji su tako zazvučali u retro stilu pedesetih godina prošloga stoljeća. Stoga se i ovaj najnoviji program temelji upravo na hitovima s toga albuma, kao što su Ugasi me, Ja volim samo sebe, Stavi pravu stvar, Rijeka snova, Nocturno, Sanjaj me… No moći će se čuti još hitova iz bogatog kataloga Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a, pa tako i oni svjetski, među kojima su Wonderwall, Jump, Crazy Little Thing Called Love, Sway, uz duet s Miom Dimšić, što nesumnjivo obećava repertoarno bogatu i rasplesanu retro večer na Sunčanoj strani Prisavlja!


Mjesta za ovaj koncert već su popunjena. Izravni prijenos na Trećem programu Hrvatske televizije i Radiju Sljeme.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!