Proljeće u Kanconijeru

27.05.2023.

02:51

Autor: HRT

Pascal Rophé, šef dirigent  Simfonijskog orkestra HRT-a

Pascal Rophé, šef dirigent Simfonijskog orkestra HRT-a

Foto: Jasenko Rasol / HRT

Četvrtak, 21. ožujka 2024. u 19.30

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

PROLJEĆE


Zbor i Simfonijski orkestar HRT-a

Pascal Rophé, dirigent

Nikolina Virgej Pintar, mezzosopran

Leon Košavić, bariton


Maurice Duruflé: Rekvijem, za glas, zbor, orkestar i orgulje, op. 9

Claude Debussy: Proljeće, simfonijska suita

Maurice Ravel: Daphnis et Chloé, 2. suita


Galerija
Leon Košavić, Foto: promo/promo
Nikolina Virgej Pintar, Foto: Jasenko Rasol /HRT

Ulaznice potražite na ulaznice.hr i/ili blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog po cijeni od 7€ (52,74 kn) i 10 € (75,35 kn). Umirovljenici, učenici, studenti i grupni posjeti (više od 15 osoba) ostvaruju pravo na 40 % popusta. Osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobrava se popust od 50 %. Popust se ostvaruje isključivo na blagajni Dvorane Lisinski.

Ciklus Kanconijer zajednički je ciklus Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a i ne prodaje se zasebnoKupnjom pretplate za Majstorski ili ciklus Sfumato osigurajte svoje mjesto u ciklusu Kanconijer.


Pretplate za Majstorski ciklus / ciklus Kanconijer i za cikluse Sfumato / Kanconijer prodaju se do 12. listopada na blagajni i preko mrežne stranice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Pretplata za Majstorski ciklus Simfonijskog orkestra HRT-a (jedanaest koncerata) i ciklus Kanconijer Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a (četiri koncerta) prodaje se zajedno kao jedinstveni paket od 15 koncerata po cijeni od 70 € (527.42 kn) i 100 € (753.45 kn). Za dosadašnje pretplatnike, umirovljenike, studente, učenike i skupnu kupnju (više od 15 pretplatničkih paketa) odobravamo popust od 40%. Osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobravamo popust od 50%.


Pretplata za ciklus Sfumato Zbora HRT-a (osam koncerata) i ciklus Kanconijer Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a (četiri koncerta) prodaje se kao jedinstveni paket od 12 koncerata po cijeni od 50 € (376.73 kn). Za dosadašnje pretplatnike, umirovljenike, studente, učenike i skupnu kupnju 15 i više pretplatničkih paketa odobravamo popust od 40%, a za osobe s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobravamo popust od 50%.


Mogućnost plaćanja kreditnim karticama u četiri rate na iznose veće od 120 € (904.14 kn).


Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Trg Stjepana Radića 4, Zagreb

01 6121 166

www.lisinski.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!