23:51 / 22.09.2021.

Autor: HRT

San o Eliziju

Sergej Krylov

Sergej Krylov

Foto: Marija Štilinović / HRT

Četvrtak, 28. travnja 2022. u 19.30

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog


San o Eliziju


Sergej Krylov, violina i dirigent


Felix Mendelssohn-Barthodly: San ljetne noći, uvertira

Felix Mendelssohn-Barthodly: Koncert za violinu i orkestar u e-molu, op. 64

Olga Rayeva: The Tender Wind of Elysium, za violinu i orkestar

Sergej Prokofjev: 1. simfonija u D-duru, Klasična, op. 25


Prodaja ulaznica za koncerte iz Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer u dvorani Lisinski

S obzirom na to da zbog epidemije bolesti Covid-19 nema jamstva da će se koncerti u sezoni 2021./2022. Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer uspjeti održati kako su planirani, ni u ovoj sezoni neće se prodavati pretplatničke ulaznice za te cikluse. Za koncerte iz Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer moći će se nabaviti isključivo pojedinačne ulaznice i to po cijeni od 40 i 60 kuna preko mrežnih stranica lisinski.hr i ulaznice.hr ili na blagajni dvorane Lisinski, tjedan dana uoči pojedinog koncerta.


Umirovljenicima, učenicima, studentima i skupnim posjetima (više od 15 ulaznica) odobravat će se popust od 40 %, a osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, popust od 50 %. Pretplatnici Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer iz sezone 2019./2020., prema evidenciji pretplatnika, moći će ostvariti 25 % popusta. Za koncerte iz ciklusa Kanconijer pretplatnici ciklusa Sfumato i ciklusa Kanconijer iz sezone 2019./2020., prema evidenciji pretplatnika, moći će ostvariti 25 % popusta.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!